Brasserie-Restaurant Le Baron

Le Baron, al sinds 1883 staat het pand trots aan de top van de Watervallen van Coo. Ben je moe van een lange boswandeling? Wil je bijkletsen met je vrienden rond de haard? Kom binnen in de oergezellige brasserie, je vindt er precies die sfeer die hoort bij de Ardennen. Bij Le Baron kun je ook terecht voor een heerlijke maaltijd. In de uitgebreide menukaart vind je de lekkerste gerechten voor lunch en diner. Ook overnachten behoort tot de mogelijkheden. Le Baron beschikt over 6 vakantie-appartementen voor 2 of 4 personen.

De locatie is perfect. Coo ligt in het centrum van de Ardennen, waardoor je gemakkelijk daguitstapjes kunt maken. Van Maastricht tot Luxemburg, van Durbuy tot de Hoge Venen, het is allemaal dichtbij. Je stapt de deur uit en bent in de fantastische natuur van de Ardennen, met uitgebreide wandelroutes en de mogelijkheid tot heel veel sportactiviteiten. Direct tegenover de brasserie liggen de watervallen van Coo en het totaal vernieuwde amusementspark van Plopsa-Coo. Maar ook Stavelot, Malmedy, de Thermen van Spa, Francorchamps met zijn racecircuit, safaripark Le Monde Sauvage, wildpark Forestia, de grotten van Remouchamps, de skipistes van Baraque Fraiture, …kortom te veel om hier op te noemen, liggen op een steenworp afstand.
 
binnen kijken

Op het menu

Gezellig uit eten bij Le Baron, maak uw keuze uit de uitgebreide menukaart.

Le Baron Dinerbon,
Geef es een dineetje kado !
 

Wandelen in de Ardennen

Omgeving

Le Baron ligt in de Ardennen in het dorpje Coo. De streek staat bekend om haar mooie natuur en vriendelijk karakter en leent zich daarom prima voor een vakantie of dagje uit.

Le Baron Apartments

In het pand van het oude Hôtel Le Baron, bevinden zich 6 nieuwe, luxe vakantie appartementen voor 2 of 4 personen.