Menukaart

 

vers gebakken stokbroodjes

ham of kaas  €5.95

gezond  €7.50

warm gehakt met andalusische saus  €7.50

pittige gehaktbal  €7.50

toast champignons forestière  €9.50

carpaccio de boeuf  €9.50

gerookte zalm en forel  €9.50

tonijnsalade  €9.75

uitsmijter  €9.50

tosti ham-kaas  €8.50

 

koude voorgerechten

schotel tomaat mozzarella Le Baron €13,75

rundercarpaccio met parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en balsamico  €14,75

schotel van gerookte vis op toast  €16.00

 

soepen

gegratineerde uiensoep  €6.75

tomatensoep met croutons en crême fraiche  €5.75

dagsoep  €5.75

 

warme voorgerechten

scampi chante-clair (6 stuks) in tomaten-roomsaus met witte wijn en groenten  €13.50

scampi (6 stuks) in knoflook-crèmesaus  €13.50

huisgemaakte garnalenkroket op een bedje van sla, 1 of 2 stuks   €9.50 / €16,50

gegrilde camembert met Ardenner ham   €14.00

 

salades

salade val-dieu, met warm val-dieu kaasje, walnoten en appel  €15.75

cesar salade, metkip, croutons en parmesan €15,75

frisse salade Niçoise, met tonijn, anchovis, olijven en vinaigrette  €16.75

frisse salade Norvégienne met gerookte zalm en forel  €17.25

scampi salade met rode pesto €18.75

 

naast onderstaande hoofdgerechten, serveren wij ook wekelijks variërende Suggesties van de Chef

 

vleesgerechten met friet & salade

eendenfilet met sinaasappelsaus en garnituur van warme groenten  €24,00

kogelbiefstuk maître d'hôtel*   €21,25

Ierse tussenrib (400-500 gr)*  €29.50

spare ribs in huisgemaakte oosterse marinade  €20.00

varkenshaassaté van het huis  €20.00

schnitzel*   €17.25

echt limburgs zuurvlees  €17.75

huisgemaakte hamburger  €16.75

kippenpasteitje  €16.75

gehaktballen in Griekse tomatensaus  €15.75

gehaktballen in jachtsaus van de chef  €15.75

*sauzen: champignon-crème, peperroom, provençaalse, béarnaise  2.50€

 

visgerechten met friet & salade

gebakken sliptongetjes (+/- 400 gr) à la meunière   €26.25

gebakken zalmfilet in een zachte roomsaus  €22.75

scampi's (10 stuks) chante-clair  €21,75

gebakken forel Ardennaise, met champignonsen spekjes in roomsaus  €21,00

gebakken forel à la meunière met aardappelgratin (suppl. amandelen €0.75)  €19,00

 

Wildgerechten

Parmentier (ovenschotel) van wilde eend
met bospaddestoelen  €24.00

Hertenragout à la française (ui, spekjes, champignons en wortel)
met aardappelkroketten  €23,75

Everzwijnfilet met mosterdsaus op grootmoederswijze,
geserveerd met gevulde aardappel  €27,50

Reerug met een korstje van speculaas,
geserveerd met herfstgroenten en gevulde aardappel  €31,75

Hertensteak in barolosaus,
geserveerd met herfstgroenten en gevulde aardappel  €26,00

 

menu le baron  € 34,00

voorgerecht

Huisgemaakte paté, geserveerd met confijt van uien en frambozen
 

sorbet

bolletje sorbetijs
 

hoofdgerecht

Geconfijte eendenbout met groenten en een spies van krielaardappeltjes
 

nagerecht

Tarte tatin met een bol ijs en caramel met lichtgezoute boter

 

pasta's

spaghetti bolognese  €14.50

vega spaghetti "Baronese"  €13.50

tagliatella carbonara  €14.50

tagliatelle met zalm in roomsaus  €19.75

 

specialiteit van het huis

flammkuchen met ui en spekjes   €13.50

flammkuchen met gerookte zalm   €14.50

flammkuchen met diverse groenten   €13.25

 

pannekoeken

pannekoek naturel met suiker en/of stroop  €4.25

pannekoek met appel, suiker en/of stroop  €5.75

pannekoek met spek en stroop  €6.75

pannekoek met kaas en stroop  €6.75

pannekoek mikado met chocoladesaus en vanille-ijs  €7.00

 

voor de kinderen

friet met kipnuggets  €7.50

friet met kroketballetjes  €8.75

kleine portie spaghetti bolognese  €7.50

kleine portie tagliatelle carbonara  €7.50

 

nagerechten

moelleux au chocolat   €8.00

tiramisu van het huis   €8.00

crème brulée met speculaas  €8.50

coupe dame blanche   €8.00

coupe brésilienne   €8.00

coupe fruit sorbet  €8.00

coupe: 2 of 3 bollen naar keuze, slagroom  €5.50 - 7.50

 

gebak

brusselse wafel met ijs en slagroom  €6.75

koffie met appeltaart, slagroom en ijs  €5.50

appeltaart met slagroom  €4.25